Wat doen wij?

Badkamer- of toiletrenovatie

Installatiebedrijf Stavast is gespecialiseerd in badkamer- en toiletverbouwingen.

 

Het renoveren van uw badkamer of toilet is een hele klus. Een klus die u het beste door een professional kunt laten uitvoeren. Installatiebedrijf Stavast verzorgt uw volledige verbouwing. Wij kunnen adviseren in de voorbereidingen, voeren de sloopwerkzaamheden uit en werken vervolgens toe naar de eindoplevering. Wij werken uitsluitend met hoge opleveringseisen. Dit betekent dat er alleen materialen van hoge kwaliteit gebruikt worden. Waar nodig zetten wij ook ons netwerk met betrouwbare vakmensen in. Dit betekent bijvoorbeeld dat wij ook een uitbouw voor u kunnen coördineren, mocht dit nodig zijn om uw droombadkamer te realiseren.

 

We begrijpen dat het uitvoeren van (ver)bouwactiviteiten aan uw woning heel wat slapeloze nachten met zich mee kan brengen. Dankzij een afgeronde opleiding als werkvoorbereider, ervaring met zowel kleine als middelgrote projecten én een uitgebreid netwerk met betrouwbare vakmensen kunt u ons inschakelen om uw complete verbouwing te coördineren. Wij zullen toezien op een totale oplevering met hoge kwaliteitseisen. U kunt er zorgeloos op vertrouwen dat u krijgt wat u beloofd wordt.

Water

Water wordt voor vele doeleinden gebruikt. Het is daarom belangrijk dat de watervoorziening betrouwbaar is en dat het water bovendien gezond is. Daarom moet de waterleiding aan strenge eisen voldoen. Onze waterleidinginstallaties voldoen aan de drinkwaterwet. Hierdoor hebt u warm of koud water wanneer u maar wilt en bent u er zeker van dat legionella niet kan ontstaan of zich kan verspreiden.

 

Wist u dat wij op Facebook door onze klanten met 5 sterren worden beoordeeld?

Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Bekijk onze Facebook pagina voor de meest actuele projecten en recensies!