Wat doen wij?

Badkamer- keuken- of toiletrenovatie

Het plaatsen van een nieuwe keuken en renoveren van uw badkamer of toilet is een hele klus. Het bijbehorende leidingwerk en de montage van het sanitair kunt u het beste door een professional laten uitvoeren. Hiervoor roept u de hulp in van installatiebedrijf Stavast. Bij “projectbegeleiding” leest u wat wij naast het aanleggen van het leidingwerk en het monteren van het sanitair nog meer voor u kunnen betekenen tijdens het renoveren van uw badkamer, keuken of toilet.

Gas

Het aanleggen en onderhouden van gasleidingen is een klus voor een specialist. Gas is nu eenmaal een makkelijk ontvlambaar product en de leidingen die door het huis lopen moeten 100% betrouwbaar zijn. Niet alleen de aansluitingen maar zeker ook de manier hoe de leidingen door woning/bedrijf lopen is erg belangrijk. De cv-ketel waar het gas nodig is vormt meestal het eindpunt van de leiding, een goede en nauwkeurige aansluiting is zeer belangrijk. Lucht toe- en afvoer moeten op een goede manier geregeld zijn. Hier draagt installatiebedrijf Stavast zorg voor.

Water

Water wordt voor vele doeleinden gebruikt. Het is daarom belangrijk dat de watervoorziening betrouwbaar is en dat het water bovendien gezond is. Daarom moet de waterleiding aan strenge eisen voldoen. Onze waterleidinginstallaties voldoen aan de drinkwaterwet. Hierdoor hebt u warm of koud water wanneer u maar wilt en bent u er zeker van dat legionella niet kan ontstaan of zich kan verspreiden.

Cv-installatie

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe? Wilt u uw cv-installatie verplaatsen naar een andere ruimte? Dan kunnen wij u met raad en daad van dienst zijn. Na een inventarisatie van de werkzaamheden wordt door ons een passend advies met bijbehorende offerte aangeleverd.

Installatiebedrijf Stavast werkt met cv-ketels en materialen van hoge kwaliteit. Deze cv-ketels combineren lage stookkosten met het hoogste rendement en warmtecomfort. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook goed voor uw portemonnee!

Project begeleiding

Het uitvoeren van (ver)bouwactiviteiten aan uw woning kan heel wat slapeloze nachten met zich meebrengen. Beschikt u zelf niet over de kennis en vakmensen om de begeleiding van deze verbouwing te organiseren? Ook dan is Installatiebedrijf Stavast uw oplossing! Dankzij een afgeronde opleiding als werkvoorbereider, ervaring met zowel kleine als middelgrote projecten en een uitgebreid netwerk met betrouwbare vakmensen kunt u ons inschakelen om uw verbouwing te coördineren. Hierdoor heeft u tijdens uw verbouwing één aanspreekpunt. Wij coördineren de gehele planning van uw project en zien toe op een totale oplevering met hoge kwaliteitseisen. U kunt er zorgeloos op vertrouwen dat u krijgt wat u beloofd wordt. Tijdens een project gelden de algemene voorwaarden van de onderaannemers

 

Wist u dat wij op Facebook door onze klanten met 5 sterren worden beoordeeld?

Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

Bekijk onze Facebook pagina voor de meest actuele projecten en recensies!